Satellitkommunikation

Satellitkommunikation på land och till sjöss


Kommunikation är både en livsstil och livsavgörande, pålitlig satellitutrustning där GSM och annan konventionell kommunikation inte fungerar är nyckeln till varje steg bort från civilisationen.

Att kunna ringa, skicka sms, e-mail och uppdatera sociala medier är avgörande i många fall och ett krav i många yrkesgrupper, oavsett vart man befinner sig.


Satellitkommunikation på land är något som idag används av bl.a. media, försvar, räddningstjänst, forskare, äventyrare energibolag och människor verksamma på avlägsna platser över hela jorden.

Seglare och kryssningspassagerare ser också fördelen med att ha en smidig bärbar enhet med sig vid alla tillfällen.


Inmarsat, Iridium och Thuraya är tre satellitsystem som erbjuder den senaste tekniken med sina mobila satellitenheter. Beroende på vilket satellitsystem du väljer erbjuder systemen funktioner som TAL, SMS, GPS, GmPRS och dataförbindelse.


Telemar erbjuder satellittelefoner, mobil bredbandsutrustning, dockningsstationer, externa antenner, kablar, väskor, solpaneler och andra tillbehör. Vi levererar självklart abonnemang och kontantkort till alla satellitenheter.
 Telemar har många års av erfarenhet av specaillösningar för kommuniktaion på avlägsna platser.

Vi har lösningar för fordon som står still eller rör på sig, fasta installationer för fjärrstyrning av elektronisk utrustning sk. M2M, nöd och kommunikationsutrustning för äventyraren eller bara spårbarhet för företag med personal i utsatta områden.

 

Vi lagerhåller de mest populära produkterna och erbjuder snabba leveranser runt om i världen.

 

 

 

 

Contact Us

  Contact Us via e-mail to request more information and quotations